В БСП в Сливен вътрешнопартиен проблем нямаме. Но в нашата

...
 В БСП в Сливен вътрешнопартиен проблем нямаме. Но в нашата
Коментари Харесай

Събина Петканска: БСП работи хората да не бягат от Сливен заради високи данъци и лоша инфраструктура

 izbori_2023_v1_015

 

„ В Българска социалистическа партия в Сливен вътрешнопартиен проблем нямаме. Но в нашата партия имаме Устав, правилник и органи. Кандидатът ни е ген. Кольо Милев. Един различен претендент отхвърли да бъде номиниран от нас, локалните социалисти, заявявайки, че ще се кандидатира от името на ИК и с други политически субекти. И в това време, още преди старта на предизборната акция, „ окичи “ целия град с билбордове с името и логото на Българска социалистическа партия. Минчо Афузов стартира акцията си с машинация. И ние питаме – по какъв начин ще продължи и по какъв начин да му имаме вяра оттук насетне. Ако ваш сътрудник реши да употребява логото на bTV за себе си, това прави ли го телевизия bTV?. “

Това съобщи в предаването „ Лице в лице “ на bTV доктор Събина Петканска, втора в листата общински съветници на „ Българска социалистическа партия за България “ в Сливен, оповестиха от пресцентъра на партията.

Тя добави, че ЦИК е излязла с решение, акцентирайки, че направеното от Афузов е нелегално и заключи, че Българска социалистическа партия в Сливен отива на изборите консолидирана.

Събина Петканска съобщи, че си е сложила 20 съществени задания за предпочитана работа за Сливен и измежду първите сложи казуса с високите налози и локални такси в града.

 

„ Те скочиха толкоз, че мои съграждани се принуждават да вървят и се записват в прилежащи общини, с цел да не заплащат високи налози. Инвеститорите също бягат, бизнесът няма добра връзка с локалната администрация. Може би това е и една от аргументите в Сливен да няма огромни вложители “, уточни доктор Петканска.

Тя уточни нуждата от сериозна работа по възстановяване на инфраструктурата – както в града, по този начин и във вилната зона. По думите й опазването на здравето също е проблематична сфера: „ Нужни са действителни дейности в това хората да имат по-добър достъп до опазване на здравето “, акцентира доктор Петканска.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР